Ylioppilasteatteri etsii teatterituottajaa!

Ylioppilasteatteri on vuodesta 1926 toiminut ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa sekä kesäisin myös Mustikkamaalla. Sen tehtävänä on tarjota jäsenistölleen vapaa alusta kasvulle ja itsensä toteuttamiselle korkeatasoisen taiteen tekemisen kautta. Ylioppilasteatteri tekee omaehtoista esittävää taidetta ja toimii suomalaisen teatteritaiteen eturintamassa rohkeana suunnannäyttäjänä.

Ylioppilasteatterin arvot ovat yhteisöllisyys, moniäänisyys ja taiteen itseisarvon puolustaminen. Voima uudistumiseen nousee rikkaasta ja monipuolisesta jäsenistöstä. Jäsenet taas valitsevat aina kolmeksi vuodeksi kerrallaan Ylioppilasteatterin taiteellisen vastaavan, joka johtaa teatteria yhteistyössä jäsenistöstä koostuvan hallituksen kanssa.

Haemme Ylioppilasteatterille teatterituottajaa, joka on vastuussa talon produktioiden sekä pääsykokeiden tuotannoista. Ylioppilasteatterilla on vuosittain kaksi suurempaa tuotantoa, sekä 1-3 pienempää tuotantoa. Tuottaja toimii tiiviissä yhteistyössä jäsenistön, taiteellisen vastaavan, taloudenhoitajan sekä hallituksen kanssa. Tuottajan toimenkuvaan kuuluu myös apurahahakemusten sekä toimintasuunnitelman laatiminen yhdessä hallituksen kanssa.

Ylioppilateatteri etsii teatterituottajaa, joka haluaa olla kehittämässä Ylioppilasteatteria yhdessä sen jäsenistön kanssa. Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta taiteen tuottamisesta ja yhdistystoiminnasta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Palkka: 1271,20€/kk

Työaika: 20 tuntia viikossa

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hakemukset@ylioppilasteatteri.fija kerro miten näet itsesi teatterituottajana Ylioppilasteatterissa?

suomeksi