OFF-produktio:

DEEP OCEAN
7.-16.7.2023

“mä uin luokses sun
syleilin pimeyttä
hengitin suomuja
kelluin pohjalla
kuulin valaan laulua
imeydyin mukana
pienen meritähden näin pohjan taivaalla
ja uin
ja uin
kunnes uinuin uneen
rikoin kalvon
ja olin sun luonas
sun luonas”

Deep Ocean on teos, joka ammentaa maailmansa elämää hallitsevasta pelosta. Pahimmillaan pelko on lamaannuttavaa ja se voi muuttaa ihmisen oman elämänsä haamuksi. Teos sukeltaa ihmisen mieleen ja tutkii todellisuutta haaveiden ja painajaisten maailmassa. 

Esityksellä tutkimme ihmisen tapaa vajota syvälle itseensä, omiin pelkoihin ja sitä kautta sulkea elämä ulkopuolelle. Mutta mitä jos elämä ei annakkaan sinun olla? Mitä jos elämä tulee isona aaltona rymisten tuoden surun, ilon, luopumisen, eksymisen, löytämisen ja rakkauden päin kasvojasi? Voitko yhäkin sulkeutua vai pitääkö sinun hypätä? Hypätä syvälle mereen ja katsoa pääsetkö vielä pinnalle.

 

Työryhmä

Ohjaus ja käsikirjoitus: Evita Aaltonen
Taiteellinen työpari: Clarissa Rosi
Puvustus: Mirka Uunimäki
Lavastus: Mirka Aitonurmi ja Monica Väre
Äänisuunnittelu: Edit Viljamaa
Valot: Aapo Loimalahti
Koreografia: Laura Torkkel
Graafinen suunnittelu ja kuvat: Sofia Linnarinne
Trailer: Christian Lairikko
Tuotanto: Pinja Packalén

Lavalla: Eliina Hiltunen, Roope Kovalainen, Sofia Linnarinne, Stella Massa, Liinu Ovaskainen, Velma Tiusanen, Oona Virolainen

 

Esityksen kesto tarkentuu myöhemmin.

 

Näytökset

Ensi-ilta pe 7.7. klo 19
su 9.7. klo 16
ti 11.7. klo 19
ke 12.7. klo 19
to 13.7. klo 19
la 15.7. klo 19
su 16.7. klo 16

 

Liput

peruslippu 15€
opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varus- tai siviilipalvelusta suorittavat 10€
teatterialan ammattilaiset, SYTY ry:n ja HYY:n jäsenet: 8€
solidaarisuuslippu 5€

 

HUOM! Saat ostettua verkkokaupasta alennuslipun valitsemalla normaalihintaisen lipun ja käyttämällä tuotteen tiedoissa näkyvää alennuskoodia.

 

Lisätiedot / ryhmävaraukset / tiedustelut
deepocean.ylioppilasteatteri@gmail.com

 

OSTA LIPPUSI

Ylioppilasteatterin Studio
Aleksanterinkatu 23, Helsinki

 

 


Turvallisempi tila

Noudatamme Ylioppilasteatterilla kaikissa tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita. Tutustuthan periaatteisiin tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

 


Saapuminen

Teatterin pääsisäänkäynti on rautainen portti Kolmen sepän aukiolla (Aleksanterinkatu 23). Portin edustalla on esityspäivinä opastekyltti. Teatteri sijaitsee portaikon ylimmässä kerroksessa. Ylioppilasteatterilla ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme katsojia saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

 

 

Saavutettavuus

Ylioppilasteatterin Studio on valitettavasti esteellinen tila. Tilassa ei myöskään ole induktiosilmukkaa tai esteetöntä vessaa.

Kahdesta sisäänkäynnistämme Kaivopihan puoleinen on kuitenkin hissillinen, ja studio on saavutettava esimerkiksi kävelykepin kanssa liikkuvalle. Studion eteiseen johtavan korkean kynnyksen ja kääntymistä varten liian kapean käytävän takia Studioon ei valitettavasti pääse osalla manuaali- tai sähköpyörätuoleista. Saapuminen pyörätuolilla on kuitenkin joissakin tapauksissa järjestettävissä avustajan kanssa. Kysythän asiasta lisätietoja sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Ylioppilasteatterille on kaksi sisäänkäyntiä: esteellinen pääsisäänkäynti Kolmen sepän aukiolla sekä hissillinen sisäänkäynti Kaivopihan puolella osoitteessa Mannerheimintie 3B (Unicafen oikealla puolella syvennyksessä oleva rappukäytävä).

Hissillinen sisäänkäynti Kaivopihalla: Sisäänkäynnille oven ulkopuolelle tuodaan ennen esitystä esitysjuliste telineessä. Ulko-ovelle johtavat ulkoportaat, sekä n. 20 m:n päässä luiska. Rappukäytävässä on hissi (4 krs.), joka johtaa teatterille. Teatterin sisäoven kynnys on korkea.

Esteellinen pääsisäänkäynti Kolmen sepän patsaalla: Sisäänkäynnille oven ulkopuolelle tuodaan ennen esitystä esitysjuliste telineessä. Teatterille on kolmen kerroksen verran porrasnousua. Jokaisen nousun kohdalla on käsijohde vaihtelevin puolin. Matkalla ylös on kaksi väliovea, joissa on kynnykset.

Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja jos mukanasi tulee avustaja.  Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi. Avustaja- ja opaskoirat ovat tottakai tervetulleita Ylioppilasteatterille. Mahdollisesta saapumisaikataulusta ja järjestelyistä voi olla hyvä sopia etukäteen lippuvarauksen yhteydessä, sillä Kaivopihan puoleinen hissillinen sisäänkäynti ei ole yleisessä käytössä ja sisäovi saattaa olla lukossa.

Ylioppilasteatterilla ei ole käytössä induktiosilmukkaa. Mikäli mukanasi tulee kirjoitus-, kuvailu- tai viittomakielen tulkki, ilmoitathan asiasta sähköpostitse ostettuasi lipun, niin voimme esitellä tilamme tulkeille etukäteen.

Ylioppilasteatterilla ei ole omia autopaikkoja. Lähin esteetön pysäköintipaikka on Q-park Stockmannin pysäköintilaitos. Esteettömiä parkkiruutuja on 12 kpl, 1 kpl jokaisessa kerroksessa jokaisen hissin (4kpl) luona. Stockmannin pääovilta on Ylioppilasteatterin Kaivopihan puoleiselle sisäänkäynnille n. 50 m:n matka.

(Q-park Stockmann tarjoaa liikuntarajoitteisille 3 tuntia maksutonta pysäköintiaikaa. Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintilipun saa vammaisen pysäköintiluvan näyttämällä Stockmannin tavaratalon neuvonnasta (1. kerros), kanta-asiakaspalvelusta tai palvelupisteestä (8. kerros) sekä Stockmann Q-Parkin P1-tason palvelupisteestä.)

Olethan saavutettavuuteen liittyvissä kysymyksissä yhteydessä tuottajaan: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi