Kaiken tyhjyyttä uhmaten hän suorittaa uskomattomia teakoja

Yksi tyyppi erosi, niin sitten se vaan laittoi sen ihmisen sisälleen, eikä se voinut puhua kenenkään kanssa kun ne ihmetteli että miksi sen hengitys huuruaa.

Yksi koira halvaantui kun sen emäntä oli niin surullinen. Ruumiinavauksessa huomattiin, että se ei ollut voinut liikkua kun se oli täynnä suolaa koko koira. Emäntä ei ollut muistanut antaa sille muuta juotavaa kuin kyyneleitä.

Yhdeltä taiteilijalta kuoli mies, niin se ei pystynyt enää maalaamaan. Kaikki mitä se teki oli harmaata.

Ranskassakin lapset ovat jo alkaneet lihoa kun yksin ei ole muutakaan tekemistä kuin syödä.

Yksi oli kännissä Ruoholahden metroasemalla. Vartija tuli heittämään sitä ulos. Se sanoi: En minä ole vihainen, en minä ole vihainen. Sille kasvoi turkki ja vartija talutti sen kaulapannasta pihalle. En minä ole vihainen, se haukkui vielä lasin takaa.

Yksi katsoja harhaili yksin tilassa esityksen alussa, mutta kun esitys oli tullut loppuun, istui se muiden kanssa olennaisen äärellä.

Ylioppilasteatterin esitys ”KAIKEN TYHJYYTTÄ UHMATEN HÄN SUORITTAA USKOMATTOMIA TEKOJA” on koko teatteritilaan laajeneva mobile, jossa palat liikkuvat toistensa ympäri ja heijastavat tarinoita toisistaan. Se on esitys yksinäisyydestä, kosketuksesta ja lajitoverin tarpeesta. Esityksen yhteydessä nähdään Maija Muinosen installaatio sekä Essi Hurmeen taidetta.

Ohjaus ja dramaturgia
Salla Taskinen

Liikettä
Piia Peltola

Musiikki ja äänisuunnittelu

Anna E. Karvonen
Eero Koivunen

Lavastus
Jegi Pekkala

Puvut
Aino Ojanen

Valot
Ariyuki Suzuki

Tuotanto
Juha Heikkinen
Miira Niskakangas
Jan Liesaho

Tilassa
Samuli Lehto
Sanna Rämö
Anna Rosendahl
Kai Bäckström
Anna-Kaisa Niinikoski
Tero Laaksonen
Ruusu Haarla
Juha Heikkinen

Ensi-ilta 18.4.2007