KOKOUS

– Koska puheet on nyt puhuttu.

KOKOUKSEN esitykset 8.7. klo 18 ja 9.7. klo 13 peruttu sairastapauksen vuoksi. Korvaavat esitykset ensi viikolla tiistaina 12.7. ja keskiviikkona 13.7. klo 19.

 

Olemme lähettäneet sähköpostin kaikille peruttuihin näytöksiin lipun ostaneille. Jos et ole saanut viestiä, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: tyoryhma@ylioppilasteatteri.fi.

 

KOKOUSKUTSU
Julkinen

Avoin kokous kaupunkilaisille ja kaikille muillekin Ylioppilasteatterin studiossa 29.6. alkaen, 9.7. asti. Myös teatteria tiedossa.

Paikka: Ylioppilasteatterin studio. Aleksanterinkatu 23.

Aika: klo 18, ellei toisin mainita.

KOKOUKSEN päivämäärät:
keskiviikko 29.6.
perjantai 1.7.
maanantai 4.7.
keskiviikko 6.7. peruttu sairastapauksen vuoksi
perjantai 8.7. peruttu sairastapauksen vuoksi
lauantai 9.7. peruttu sairastapauksen vuoksi
tiistai 12.7.
keskiviikko 13.7

Tarjolla kahvia ja pikkupurtavaa. Mahdollisesti myös päivällinen.

Tule paikalle kuulemaan, kokemaan ja keskustelemaan –  myös hiljaa oleminen sallittu.

Agendalla: lepo, lämpö, joukkoliike ja huominen.

Vaikuta äläkä valita.

Vähemmän kauhistelua, enemmän ryhtymistä.

Koska puheet on nyt puhuttu.

 

 

9.6.2022,

KOKOUKSEN Koollekutsujat

 

Yhdessä ajatellen parempaa! Sääntöjä, hegemoniaa, kasvun politiikkaa vastustakaa!

 

Työryhmän koollekutsujat: Iiris Laisi, Oona Laitinen

Esikokoustajat: Alise Lehtonen, Eltti Kinnunen, Li Krook, Stella Massa

Teksti & ohjaus: Iiris Laisi

Tuotanto: Julia Pakkanen

Graafinen ilme: Tuulia Kivistö

Taiteellinen tuki: Helinä Kumpulainen

Puvustus: Nooa Paukkunen, Mia Hermansson

Valosuunnittelu: Nata Karjalainen

Lavastus: Maija Tikka

Esitys on Ylioppilasteatterin OFF-produktio.

 

 

Turvallisempi tila

Noudatamme Ylioppilasteatterilla kaikissa tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita.
Tutustuthan periaatteisiin tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan). 

 

Saapuminen

Teatterin pääsisäänkäynti on rautainen portti Kolmen sepän aukiolla. Portin edustalla on esityspäivinä opastekyltti. Teatteri sijaitsee portaikon ylimmässä kerroksessa. Ylioppilasteatterilla ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme katsojia saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

 

Saavutettavuus

Ylioppilasteatterin tila on valitettavasti esteellinen. Tilassa ei ole myöskään esteetöntä vessaa. Kahdesta sisäänkäynnistämme Kaivopihan puoleinen on kuitenkin saavutettavissa avustajan kanssa.

Ylioppilasteatterilla ei ole käytössä induktiosilmukkaa eikä esitystä ole tekstitetty. Voimme kuitenkin tarjota esityksen käsikirjoituksen seurattavaksi mobiililaitteelta tätä tarvitseville. Olethan asiasta yhteyksissä tuottajaan:
tyoryhma@ylioppilasteatteri.fi

Esteellinen pääsisäänkäynti Kolmen sepän aukiolta: Opasteena kyltti rautaportin edustalla. Teatterille on kolmen kerroksen verran porrasnousua. Jokaisen nousun kohdalla on käsijohde vaihtelevin puolin. Matkalla ylös on kaksi väliovea, joissa on kynnykset.

Esteettömämpi sisäänkäynti Kaivopihalta: Sisäänkäynnille oven ulkopuolelle tuodaan ennen esitystä esitysjuliste telineessä. Ulko-ovelle johtavat ulkoportaat, sekä n. 20 metrin päässä luiska. Rappukäytävässä on hissi, joka johtaa teatterille (4 krs.). Teatterin sisäoven kynnys on korkea.

Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja jos mukanasi tulee avustaja. Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi. Avustaja- ja opaskoirat ovat tottakai tervetulleita Ylioppilasteatterille. Mahdollisesta saapumisaikataulusta ja järjestelyistä voi olla hyvä sopia etukäteen lippuvarauksen yhteydessä, sillä avustajan kanssa saavutettavissa oleva Kaivopihan puoleinen sisäänkäynti ei ole yleisessä käytössä ja sisäovi saattaa olla lukossa.

Ylioppilasteatterilla ei ole omia autopaikkoja. Lähin esteetön pysäköintipaikka on Q-park Stockmannin pysäköintilaitos. Esteettömiä parkkiruutuja on 12 kpl, 1 kpl jokaisessa kerroksessa jokaisen hissin (4kpl) luona. Stockmannin pääovilta on Ylioppilasteatterin Kaivopihan puoleiselle sisäänkäynnille n. 50 m:n matka.

(Q-park Stockmann tarjoaa liikuntarajoitteisille 3 tuntia maksutonta pysäköintiaikaa. Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintilipun saa vammaisen pysäköintiluvan näyttämällä Stockmannin tavaratalon neuvonnasta (1. kerros), kanta-asiakaspalvelusta tai palvelupisteestä (8. kerros) sekä Stockmann Q-Parkin P1-tason palvelupisteestä.)

Ylioppilasteatterin Studiossa
Aleksanterinkatu 23, Helsinki

Esityksen kesto n. 2 tuntia

 

Tarkempi agenda ja ohjeet tulevat lipun oston yhteydessä sähköpostiin. Paikan päällä voi ehdottaa muutoksia ja puheenaihetta agendaan.

Mahdolliset kysymykset ja kommentit osoitteeseen: tyoryhma@ylioppilasteatteri.fi