NYKYAIKA III – KONE 7.4.

Millaisia ovat robotisaation eettiset ongelmat? Miten teknologia koskettaa meitä? Voiko algoritmi pelastaa ihmiskunnan?

Tervetuloa ajattelutapahtuma Nykyaikaan saamaan vastauksia ja kysymään lisää kysymyksiä! Kolmatta kertaa järjestettävä Nykyaika keskittyy tänä vuonna robotisaation ja tekoälyn tematiikkaan.

Kolmessa keskustelussa nähdään joukko kiinnostavia tutkijoita ja taiteilijoita: filosofi Susanna Lindberg, tekoälytutkija Pentti O. A. Haikonen ja robotiikan eettisiä ja sosiaalisia kysymyksiä tutkiva Jaana Parviainen, tutkija Johanna Sumiala, Rauhankone-projektin luonut tekoälyprofessori Timo Honkela ja teologi Aku Visala sekä kuvataiteilija Hanna Haaslahti, runoilija Olli-Pekka Tennilä ja näyttelijä, esitystaiteilija ja tanssija Sami Henrik Haapala.

Esityksistä puolestaan vastaavat Ylioppilasteatteri sekä runoilijat Ian Hatcher (USA) ja Matti Kangaskoski. Tapahtuman juontavat esseisti Silvia Hosseini ja toimittaja Jari Hanska. Tarkemman aikataulun julkaisemme myöhemmin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät Nuoren Voiman Liitto, Kriittinen korkeakoulu ja Ylioppilasteatteri. Tervetuloa!

Ylioppilasteatterin Studio
klo 14-22
Vapaa pääsy

Saavutettavuus

Esteetön sisäänkäynti on Kaivopihan puolella osoitteesta Mannerheimintie 3B (rappukäytävä Unicafen ja Vanhan terassin välissä). Ota hissi 4. kerrokseen ja soita numeroon 045 672 9718, niin tulemme avaamaan oven.