Ylioppilasteatteri <3 Helsinki Pride

Mustikkamaan queerit lavatanssit
perjantaina 28.6.2024

 

Helsinki Pride -viikkoa vietetään 24.–30.6.2024. Tämän vuoden teema on “Rauha ja toivo”. Ylioppilasteatteri osallistuu Pride-viikkoon jo perinteeksi muodostuneiden queerien lavatanssien muodossa, jotka järjestetään Mustikkamaan kesäteatterissa perjantaina 28.6. klo 18 alkaen.
 
 

Ylioppilasteatterin väki toivottaa sinut tervetulleeksi Pride-perjantaina 28.6. Helsingin queereimmälle tanssilavalle, Mustikkamaan kesäteatteriin. Lavatanssien ohjelma pitää sisällään Queer Latin Dance Helsingin järjestämän tanssitunnin, vapaata tanssimista, speed datingin, drag-esityksen ja dj-musiikkia. Ohjelmassa myös Queer Cut Hki:n pop-up -parturi.

Vapaa pääsy!

 

Aikataulu

18.00 Salsatunti by Queer Latin Dance Helsinki
19.00 Speed dating
20.00 Yulia Vagina & Slaya Bit In The Zone: The Poison Musical
21.00 12 Months of Cum
23.00 CEX
00.30 k3tg1rls_69

+ Pop up -parturi by Queer Cut Hki

 

 

 
 

TURVALLISEMPI TILA

Noudatamme Ylioppilasteatterilla kaikissa tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita. Tutustuthan periaatteisiin tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).

SAAPUMINEN

Osoite: Mustikkamaankuja 1 / Helsinki

Metrolla/Pyörällä

Kulosaaren metroasemalta on noin 1,3 kilometriä kävelymatkaa kesäteatterille. Esityspaikalle pääsee lisäksi Kalasamasta Isoisänsiltaa pitkin esim. keskustasta pyörällä tullessa.

Bussilla

Paikalle pääsee bussilla numero 16, joka kulkee Rautatientorilta Korkeasaareen, poistumispysäkki on Mustikkamaa. Bussipysäkiltä kesäteatterille on matkaa noin 100 metriä.

Autolla

Alueen välittömässä läheisyydessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Parkkialueelta kesäteatterille on matkaa noin 200 metriä. Kannustamme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

SAAVUTETTAVUUS

Kesäteatterin katsomoon pääsee kulkemaan esteetöntä hiekkatietä Mustikkamaankujalta. Katsomon eturivissä on pyörätuolipaikka. Kesäteatterin puiselle näyttämölle on 5cm korkuinen kynnys, jonka ympärillä on hiekoitettu lava-alue maatasossa.

Kulku kesäteatterin kahvion tiskille Mustikkamaankujalta on hieman alamäkeen viettävää nurmikkoista maastoa, mutta joka on mahdollinen kulkea esimerkiksi pyörätuolilla avustajan kanssa. Tapahtumapaikalla on esteetön ulko-WC. Mustikkamaan kesäteatterilla ei valitettavasti ole käytössä induktiosilmukkaa. Kehotamme kuulovammaisia kävijöitä tuomaan mukanaan tulkin. Annamme tapahtumasta mielellämme etukäteistietoa tulkkausta varten sähköpostitse (esim. juonnot ja teatteriesitysten käsikirjoitukset): Mustikkamaan kesäteatterilla ei valitettavasti ole käytössä induktiosilmukkaa. Kehotamme kuulovammaisia kävijöitä tuomaan mukanaan tulkin. Annamme tapahtumasta mielellämme etukäteistietoa tulkkausta varten sähköpostitse (esim. juonnot ja teatteriesitysten käsikirjoitukset).

 
Olethan kaikissa saavutettavuuteen liittyvistä kysymyksistä yhteydessä tuottajaamme sähköpostilla:
tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.