QUEER-BABY

Mustikkamaan kesäteatterissa 16.7.-20.8.

Tässä kaupungissa on kaksi jengiä, Queerit ja Straightit. Helvetti on irti kun tätinsä Pubi Ruusun kasvattama nuorisokapinallinen Queer-Baby ja Straightien kympintyttö Allison rakastuvat toisiinsa. Tästä eivät ole innoissaan Allisonin isoäiti Mrs. Virtanen kuin Queer-Babyn kaveritkaan, joiden mielestä Allison on pelkkä bi-curious heterotyttö. Jännitteet jengien välillä kasvavat ja kamalia asioita tapahtuu. Onko mitään tehtävissä vai repiikö intohimoinen viha koko yhteisön kappaleiksi?

Mistä vastakkainasettelu syntyy ja onko sillekin paikkansa? Miksi keskustelua ei voida aina käydä asiallisesti? Tarvitseeko sitä aina käydä asiallisesti? Mitä täytyy tehdä oman yhteisön suojelemiseksi ja kuka toisaalta on tarpeeksi queer ollakseen queer?

Esitys on ottanut vaikutteita John Watersin Cry Baby -elokuvasta sekä Baz Luhrmannin elokuvasta William Shakespearen Romeo ja Julia.

 

Työryhmä

 

ohjaus ja käsikirjoitus: Jenni Korpela ja Elena Rekola

sävellys ja äänisuunnittelu: Maron Lahdenperä ja Edit Viljamaa

lavastus: Mia Määttä ja Maija Tikka

pukusuunnittelu: Emilia Hutri, Maisa Laitinen ja Arja Sulkunen

maskeeraus: Siiri Lehtinen

koreografia: Tiina Romppainen

laulunopetus: Ella Jäppinen

näyttelijäntyön tutorointi: Esme Kaislakari

valokuvaus ja graafinen suunnittelu: Annika Luukko

videot ja lavasterakennus: Vilppu Rantanen

livemiksaus ja ääniajo: Jonatan Noponen

logo: Dinah Youssef

tuotanto: Tommi Kokkonen

näyttämöllä: Oskari Eskola, Miina Hallikainen, Melisa Ilonen, Roope Kovalainen, Heidi Lalli, Miika Luukko, Linda Manelius, Suvi Mäkinen, Clarissa Rosi, Netta Simola, Tii Taxell, Velma Tiusanen, Fanni Vihersaari, Maria Viitanen ja Eemeli Väisänen

 

Sisältövaroitukset

homofobia, transfobia, misogynia, seksismi, ase

Esitys sisältää lisäksi kovia ääniä ja teatterisavua. Voit kysyä halutessasi tarkemmin esityksen sisällöstä sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Esitystä suositellaan yli 13-vuotiaille.

 

 

Saapuminen

Osoite: Mustikkamaankuja 1 / Helsinki

Metrolla/Pyörällä

Kulosaaren metroasemalta on noin 1,3 kilometriä kävelymatkaa kesäteatterille. Esityspaikalle pääsee lisäksi Kalasamasta Isoisänsiltaa pitkin esim. keskustasta pyörällä tullessa.

Bussilla

Paikalle pääsee bussilla numero 16, joka kulkee Rautatientorilta Korkeasaareen, poistumispysäkki on Mustikkamaa. Bussipysäkiltä kesäteatterille on matkaa noin 100 metriä.

Autolla

Alueen välittömässä läheisyydessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Parkkialueelta kesäteatterille on matkaa noin 200 metriä. Kannustamme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

 

Saavutettavuus

Kesäteatterin varsinaiseen katsomoon on esteetön kulku tasaista hiekkatietä pitkin. Saavutettavuuteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä tuottajaamme sähköpostilla:
tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja jos mukanasi tulee avustaja. Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi. Alueella on esteetön WC.

 

 

Lisätiedot ja ryhmävaraukset

tuottaja@ylioppilasteatteri.fi