REALITY 2021

 

Produktio peruuntui koronaviruspandemian vuoksi.

Aluksi taidettiin nauraa molemmat, vain joitain iltoja viikossa, ei mitään vakavaa. Ja sit huomasin että ajatukset alkoi juosta illoissa jo ennen seuraavaa aamua ja mulle jäi jano joka ei sammu.

 

Tosi-tv, tuo hirveä ja ihana guilty pleasure. Miksi katsomme sitä, vaikka se tarjoaa enimmäkseen lavastettua todellisuutta ja tunkkaisia stereotypioita? Miksi tämä pinnallinen, nopean onnen ja ikuisen rakkauden illuusiota tuuttaava hirvitys saa meidät kerääntymään ruudun äärelle yhä uudelleen ja uudelleen? Ja samalla ne haaveet, palmut, auringonlaskut, usko, toivo, rakkaus, viina ja seksi. Me vihaamme, me rakastamme – ja haluamme lisää.

 

Viettelys, kiusaus, houkutus

Hyvä olo, helpotus, repeat. 

After me.

Nips naps, televisio kii

Welcome to reality

 

REALITY 2021 on absurdi sukellus epätodelliseen maailmaan, joka elää meidän fantasioistamme. Se on yhtäaikaa sekä ylistys että kritiikki ja kysyy, voisiko kuvaa vielä hieman laajentaa. Esitys on Ylioppilasteatterin syksyn 2020 uusien jäsenten ensimmäinen produktio sekä Jenni Korpelan ja Elena Rekolan ensimmäinen ohjaus taiteellisina vastaavina. Esityksen käsikirjoitus on syntynyt työryhmän yhteisen tutkimusmatkan tuloksena.

 

TYÖRYHMÄ

Käsikirjoitus: Työryhmä

Ohjaus: Jenni Korpela ja Elena Rekola

Dramaturgia: Maaria Sainio, Verna Kotkavaara, Julia Pakkanen, Jenni Korpela, Elena Rekola

Lavalla: Henna Heikkilä, Valtteri Juvonen, Elina Kanerva, Ilona Karppelin, Reetta Kinnarinen, Vincent Kinnunen, Inari Kolehmainen, Christian Lairikko, Suvi Laukkanen, Meri Luukkanen, Inka Maijala, Elli Melasniemi, Saana Miettinen, Ville Vuorikoski

Puvustus: Magnus Pfeifer ja Vilma Tuomi 

Lavastus: Maija Tikka

Äänisuunnittelu: Sini Jussila

Valosuunnittelu: Natalia Karjalainen

Visuaalinen ilme: Oona Laitinen

Ohjaajien assistentit: Lotta Jäppinen ja Julia Pakkanen

Tuotanto: Anni Kekki

Tukijat: Ruohonjuuri, Clas Ohlson, Värisilmä

Studion katsomo on rakennettu varta vasten turvavälein ja paikkakapasiteetti on rajattu max. 28 katsojaan. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä koko teatterivierailun ajan. Teatterista löytyy rajallinen määrä maskeja yleisöä varten. Ulko-ovet avataan 45 minuttia ennen esityksen alkua ja katsomoon pääsee 20 minuuttia ennen esityksen alkua. 
Tulethan teatteriin vain täysin terveenä ja oireettomana – voit vaihtaa lippusi ilman kuluja toiseen näytökseen vielä esityspäivänäkin. Otathan tällöin yhteyden tuottajaan.

Ylioppilasteatteri Studio

Peruuntuneiden esitysten liput voi vaihtaa toiseen esityspäivään sähköpostitse ilmoittamalla: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Muut esitykset (lisäesityksiä tulossa):

ti 2.2. / ke 3.2. / pe 5.2.  / la 6.2.

Esitykset klo 20 ellei toisin mainita.

Esitystä suositellaan yli 16-vuotiaille.

Kesto: n. 2 h

Liput: 20/14/10/5 €

Ovelta ostettaessa maksutapana ainoastaan korttimaksu.

 

 

Ohjaus 
Jenni Korpela & Elena Rekola
Teksti 

työryhmä

 
 

Esityskautta tukemassa: