YLIOPPILASTEATTERIN KIRPPUTORI 19.2.2023

Talvi alkaa taittua kevääksi ja niin lähenevät myös kevätsiivoukset ja vaatekaappi-inventaariot. Tästä inspiroituneena Ylioppilasteatteri järjestää sunnuntaina 19.2. kaikille avoimen kirpputorin! Nyt on aika pistää hyvä kiertämään ja samalla kenties löytää itselleen uusia aarteita kotiin vietäväksi. Paikan päällä kahvio tarjoilee kirpparikansalle kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Pöytäpaikat on nyt myyty loppuun.
Kirpputori on avoinna 11-17. Myyjät pääsevät sisään klo 10.00

 

 

Saapuminen ja saavutettavuus

Teatterin pääsisäänkäynti on rautainen portti Kolmen sepän aukiolla. Portin edustalla on tapahtumapäivänä opastekyltti. Teatteri sijaitsee portaikon ylimmässä kerroksessa. Ylioppilasteatterilla ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme katsojia saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

 

Ylioppilasteatterille on kaksi sisäänkäyntiä: esteellinen pääsisäänkäynti Kolmen sepän aukiolla sekä hissillinen sisäänkäynti Kaivopihan puolella osoitteessa Mannerheimintie 3B (Unicafen oikealla puolella syvennyksessä oleva rappukäytävä).

Kaivopihan hissillinen sisäänkäynti on saavutettava esimerkiksi kävelykepin kanssa liikkuvalle. Studion eteiseen johtavan korkean kynnyksen ja kääntymistä varten liian kapean käytävän takia Studioon ei valitettavasti pääse osalla manuaali- tai sähköpyörätuoleista. Saapuminen pyörätuolilla on kuitenkin joissakin tapauksissa järjestettävissä avustajan kanssa. Kysythän asiasta lisätietoja sähköpostitse: tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

Esteellinen pääsisäänkäynti Kolmen sepän patsaalla: Sisäänkäynnille oven ulkopuolelle tuodaan ennen esitystä esitysjuliste telineessä. Teatterille on kolmen kerroksen verran porrasnousua. Jokaisen nousun kohdalla on käsijohde vaihtelevin puolin. Matkalla ylös on kaksi väliovea, joissa on kynnykset.

Hissillinen sisäänkäynti Kaivopihalla: Sisäänkäynnille oven ulkopuolelle tuodaan ennen esitystä esitysjuliste telineessä. Ulko-ovelle johtavat ulkoportaat, sekä n. 20 m:n päässä luiska. Rappukäytävässä on hissi (4 krs.), joka johtaa teatterille. Teatterin sisäoven kynnys on korkea.

Mikäli saavut tapahtumaan tätä reittiä, olethan etukäteen yhteydessä tuottaja@ylioppilasteatteri.fi, niin osaamme olla apunasi. Kaivopihan puoleinen hissillinen sisäänkäynti ei ole yleisessä käytössä ja sisäovi saattaa olla lukossa. Olethan mistä tahansa saavutettavuuteen liittyvistä kysymyksistä yhteydessä tuottajaan.

 

Ylioppilasteatterilla ei ole omia autopaikkoja. Lähin esteetön pysäköintipaikka on Q-park Stockmannin pysäköintilaitos. Esteettömiä parkkiruutuja on 12 kpl, 1 kpl jokaisessa kerroksessa jokaisen hissin (4kpl) luona. Stockmannin pääovilta on Ylioppilasteatterin Kaivopihan puoleiselle sisäänkäynnille n. 50 m:n matka.

(Q-park Stockmann tarjoaa liikuntarajoitteisille 3 tuntia maksutonta pysäköintiaikaa. Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintilipun saa vammaisen pysäköintiluvan näyttämällä Stockmannin tavaratalon neuvonnasta (1. kerros), kanta-asiakaspalvelusta tai palvelupisteestä (8. kerros) sekä Stockmann Q-Parkin P1-tason palvelupisteestä.)

 

 

Turvallisempi tila

Noudatamme Ylioppilasteatterilla kaikissa tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita
Tutustuthan periaatteisiin tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan).