YLIOPPILASTEATTERIN KIRPPUTORI 16.5.

Keväthän on tunnetusti puhdistautumisen ja uudelleensyntymisen aikaa, vai mitä?

Joku voisi kutsua tätä puhdistautumista myös siivoamiseksi ja uudelleensyntymistä kierrättämiseksi, vai mitä?

Näiden ikiaikaisten teemojen harmonisessa hengessä haluammekin kutsua sinut valmistautumaan kesään Ylioppilasteatterin kirpputorille.

Järjestämme Ylioppilasteatterin Studiolla 16.5.2020 kaikille avoimen kirppistapahtuman, jossa kuka tahansa voi pientä maksua vastaan varata itselleen myyntipaikan studiosta ja antaa hyvän kiertää!

Kirppisväen muonituksesta vastaa teatterin vegaaninen kioski.

Sekä myyntipaikkojen että kioskin tuotto menevät teatterin hyväksi, myyntituotot jää lyhentämättömänä myyjille.

Myyntipaikkojen hinnat ja linkki myyntipaikan varauslomakkeeseen, joka julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. Myyntipaikat sisältävät pöydän, muu mahdollinen rekvisiitta sinun on tuotava itse. Jokainen myyjä on velvoitettu viemään mahdolliset myymättä jääneet tavarat itse pois.

Nurkat siisteiksi ja tarpeettomiksi käyneet vaatteet/kirjat/askartelut/kasvit ym. esineet uusiin koteihin!

Teatterin pääsisäänkäynti on rautaportista Kolmen sepän aukiolta. Teatteri sijaitsee portaikon ylimmässä kerroksessa. Ylioppilasteatterin Studio on valitettavasti esteellinen tila. Tilassa ei myöskään ole esteetöntä vessaa. Kahdesta sisäänkäynnistämme Kaivopihan puoleinen (Mannerheimintie 3B, Unicafen oikealla puolella) on kuitenkin saavutettavissa avustajan kanssa.  Mikäli saavut tapahtumaan tätä reittiä, olethan etukäteen yhteydessä, niin osaamme olla apunasi.

Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Mikäli kirppiksestä herää kysyttävää, olethan yhteydessä osoitteeseen kirppis@ylioppilasteatteri.fi