NYTHÄN TÄSTÄ TULI KIUSALLISTA

Nythän tästä tuli kiusallista on esitys sosiaalisten taitojen ja osaamisen merkityksestä nykypäivän työmaailmassa sekä rooleista joita luomme itsellemme eri ihmisten seurassa.

Nythän tästä tuli kiusallista on esitys siitä, millaista on käydä töissä tai tavoitella töitä yhteiskunnassa jossa vain sosiaalisella cv:llä on merkitystä. Sillä, kenet tunnet, mistä tulet, millaisia tarinoita osaat kertoa itsestäsi tai tästä maailmasta. Se on esitys siitä, millaista on yrittää olla oma itsensä kun oma itse ei ylennykseen enää riitä. Millaista on tavoitella unelmaa joka vaatii viittä uutta kaveria ja ainakin yhtä karaoke-esitystä.

Millaista on menestyäkseen esittää olevansa joku muu, kehittää itselleen alter ego, työhevonen joka tekee asiat puolestasi kun itse luhistut ihmisesiripun taakse ja vannot ettet enää koskaan puhu kenellekään. Esitys kysyy uskallammeko olla omia itsejämme sen uhalla ettemme koskaan tavoita niitä töitä joista niin kipeästi haaveilemme, sekä kyseenalaistaa yhteiskunnan jossa työstä on tullut nimemme ja identiteettimme, saavutustemme mittari. Kun meiltä kysytään mitä meille kuuluu, mistä me oikeastaan puhumme?

Kaikki tämä tapahtuu maailmassa jonka jo ennalta tunnemme, mutta jossa emme ole koskaan käyneet. Pilviä hipovat toimistotalot ja kolkot työvoimatoimistot ovat jotenkin tuttuja mutta samalla niissä on jotakin kovin kummallista.

 

Ylioppilasteatteri Studio

Ensi-ilta 27.3. klo 19 Ylioppilasteatterin studiossa

Muut esitykset: su 29.3. klo 15 / ti 31.3. / ke 1.4. / to 2.4. / su 5.4. klo 15 / ti 7.4. / ke 8.4. / to 9.4.

Esitykset klo 19 ellei toisin mainita.

Arvioitu kesto n 1h 15min-1h 30min.

Liput: 15/10/8€

Ovelta ostettaessa vain korttimaksu mahdollinen.

Ohjaus ja dramaturgia
Lotte Laitinen & Jalmari Pajunen
 
Lisätietoa tulossa pian!