LASTEN TEATTERILEIRI 9.-12.6.2020

Ylioppilasteatterin suosittu lasten kesäleiri järjestetään jälleen tänä kesänä 9.-12.6.2020.

Ilmoittaudu leirille tästä!

Leiri on ensisijaisesti suunnattu 9-12-vuotiaille lapsille, eikä edellytä aiempaa teatterikokemusta. Leirillä tutustutaan teatterin eri osa-alueisiin mm. liikkeeseen, improvisaatioon, hahmotyöskentelyyn, tekstiin, ääneen. Leiri on tutkiva ja kokeileva matka, jossa leikin avulla taistellaan pelkoja vastaan ja tehdään epäonnistumisesta ystävä. Opetuksen tavoite on vahvistaa itseilmaisua ja uskallusta luovaan työskentelyyn.

Leiripäivän aikana työskennellään 1,5-2h kerrallaan, jonka jälkeen pidetään pieni tauko. Omat eväät syödään puolen tunnin mittaisella ruokatauolla. Keittiöstä löytyvät mikro ja jääkaappi eväille.

Leiri järjestetään Ylioppilasteatterin kesäteatterilavalla Mustikkamaalla (Mustikkamaankuja 1). Päivittäinen työaika on klo 9-14. Leirin hinta on 120 euroa (sisältää vakuutuksen). Lisätietoja leiristä voi kysellä leiri@ylioppilasteatteri.fi.

Ylioppilasteatteri on vuonna 1926 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteriyhteisö. Sen tehtävänä on tarjota jäsenistölleen vapaa alusta kasvulle ja itsensä toteuttamiselle korkeatasoisen taiteen tekemisen kautta. Ylioppilasteatterin arvot ovat yhteisöllisyys, moniäänisyys ja taiteen itseisarvon puolustaminen. Vuonna 2020 järjestettävä lteatterileirieiri on viides Ylioppilasteatterilla järjestettävä lastenleiri.