LASTEN TEATTERILEIRI 8.-14.6.2020

Ylioppilasteatterin suosittu lasten kesäleiri järjestetään jälleen ensi kesänä 8.-14.6.2020.

Leiri on ensisijaisesti suunnattu 9-12-vuotiaille lapsille, eikä edellytä aiempaa teatterikokemusta. Leirillä tutustutaan teatterin eri osa-alueisiin mm. liikkeeseen, improvisaatioon, hahmotyöskentelyyn, tekstiin, ääneen. Leiri on tutkiva ja kokeileva matka, jossa leikin avulla taistellaan pelkoja vastaan ja tehdään epäonnistumisesta ystävä. Opetuksen tavoite on vahvistaa itseilmaisua ja uskallusta luovaan työskentelyyn.

Leiripäivän aikana työskennellään 1,5-2h kerrallaan, jonka jälkeen pidetään pieni tauko. Omat eväät syödään puolen tunnin mittaisella ruokatauolla. Ylioppilasteatterin keittiöstä löytyvät mikro ja jääkaappi eväille. Tutustumme myös Ylioppilasteatteria ympäröivään kaupunkiin ja työskentelemme sään salliessa ulkona.

Leiri järjestetään Ylioppilasteatterin Studiolla (Aleksanterinkatu 23), sisäänkäynti Kolmen sepän patsaan aukiolla. Päivittäinen työaika on klo 10-15.

Leirin hinta, ilmoittautumisajat ja vastuuohjaajat ilmoitetaan keväällä 2020 nettisivuillamme sekä facebook-tapahtumassa.

Ylioppilasteatteri on vuonna 1926 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteriyhteisö. Sen tehtävänä on tarjota jäsenistölleen vapaa alusta kasvulle ja itsensä toteuttamiselle korkeatasoisen taiteen tekemisen kautta. Ylioppilasteatterin arvot ovat yhteisöllisyys, moniäänisyys ja taiteen itseisarvon puolustaminen. Vuonna 2020 järjestettävä lteatterileirieiri on viides Ylioppilasteatterilla järjestettävä lastenleiri.