Ylioppilasteatterin Nukketeatterifestivaali 2023 hakee ohjelmistoa

Ylioppilasteatteri järjestää nyt toista kertaa Nukketeatterifestivaalin Studiolla 26.-28.5.2023. Haemme festivaalin ohjelmistoon noin 4-6 esitystä. Haku on auki perjantaihin 6.1. saakka. Lopullisen päätöksen ohjelmistosta tekee Ylioppilasteatterin jäsenistö tammikuussa 2023.

Voit hakea festivaalille niin sooloesityksen kuin isommankin työryhmän kanssa. Esityksen ei tarvitse olla kantaesitys, mutta myös ensi-illat ovat tervetulleita. Esityksen lämmittäminen Studiolla on mahdollista festivaalia edeltävän viikon aikana. Emme kuitenkaan voi tarjota festivaaliesityksille pitkäaikaista harjoitustilaa.

Laita hakemus perjantaihin 6.1.2023 klo 16 mennessä osoitteeseen taiteellinenvastaava@ylioppilasteatteri.fi 

Sisällytäthän hakemukseesi: 

  • esityksen teknisen raiderin
  • tiiviin vapaamuotoisen kertomuksen itsestäsi ja teatteritaustastasi 
  • synopsiksen tarjoamastasi esityksestä 
  • työryhmäsi kokoonpanon
  • palkkatoiveesi

Muistutamme että YT:llä voi tehdä mitä vain, SIIS MITÄ VAIN. Tilaa löytyy kaikenlaisille rohkeille ideoille!

Ylioppilasteatteri on ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka on tehnyt kyseenalaista taidetta jo vuodesta 1926. Ylioppilasteatterissa luodaan omaehtoista esittävää taidetta uteliaalle katsojalle. Ylioppilasteatterin arvot ovat yhteisöllisyys, moniäänisyys ja taiteen itseisarvon puolustaminen. Kausina 2020-2023 teatterin toiminnassa ja taiteellisessa työssä korostuvat intersektionaalinen feminismi, representaation laajentaminen, nukketeatterin työkalujen käyttäminen ja ryhmälähtöisyys.

Kysyttävää?
Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä, jos sinulla herää kysyttävää festivaalista tai hausta: taiteellinenvastaava@ylioppilasteatteri.fi

Ylioppilasteatterin Studion pohjapiirrustus