YLIOPPILASTEATTERI SIIRTÄÄ REALITY 2021 -ESITYSKAUDEN ALKUVUOTEEN 2021!

Ylioppilasteatteri siirtää REALITY 2021 -esityskautensa kokonaisuudessaan vuodelle 2021. Uudenmaan tiukentuneiden kokoontumisrajoitusten myötä produktion harjoituskausi keskeytyy ja pääsee jatkumaan taas, kun se on turvallista. Tästä syystä kaikki esitykset aikavälillä 12.12.2020-29.1.2021 perutaan.
Lisäesityksiä on tulossa, ja ilmoitamme niistä heti kun tilanne rauhoittuu.

 

PERUTTUJEN ESITYSTEN LIPUT

  • Peruttujen esitysten liput on mahdollista vaihtaa uuteen esityspäivään. Siirtäminen onnistuu sähköpostitse ilmoittamalla tuottaja@ylioppilasteatteri.fi. Vaihtoehtoiset esityspäivät näet täältä.
  • Jos et pääset toisena ajankohtana, voi tilata lippuhinnan mukaisen Special Edition REALITY 2021 -tuotepaketin, jonka voi tulla noutamaan Ylioppilasteatterilta erikseen sovittuna aikana. Tuotepaketti on tarjolla 8-20 € hintaisille lipuilleja se sisällöstä
    voi kysyä tarkemmin tuottajalta tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.
  • Palautamme rahasi takaisin. Ilmoitathan tästä sähköpostitse tuottaja@ylioppilasteatteri.fi. Muistathan liittää mukaan tilinumeron, johon rahat palautetaan.

 

Yhteinen vastuu

Toivomme, että osallistuessamme yhdessä näihin kiristyneisiin rajoitustoimiin, me onnistumme ja tammikuussa tilanne on jo toinen. Me suuntaamme tulevaan toiveikkaina ja odottavaisina – Ylioppilasteatterin saliin on nimittäin kehitteillä semmoinen teatteripläjäys, että sitä ei hevillä näyttämättä jätetä!

Olemme ottaneet turvajärjestelyt vakavasti alusta asti ja tehneet niin harjoitus- kuin esitystoimintaan selkeät hygieniaohjeistukset. Ylioppilasteatterin korkeaan saliin turvavälein rakennetun katsomon kapasiteetti on rajoitettu 28 paikkaan. Voit lukea muista koronakäytännöistämme täältä. Näiden käytäntöjen avulla voimme luottavaisesti aloittaa esityskauden heti, kun rajoitustoimet antavat siihen luvan.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi katsomoomme, kun se on taas turvallista ja miellyttävää niin teille, rakas yleisömme, kuin meidän upeille esiintyjillekin.
Me odotamme uutta esityskautta innolla!

 

 

Nämä toimet perustuvat Etelä-Suomen aluehallintoviraston määräyksiin sekä pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän ohjeistuksiin.