HEGEMONIA

On käynnissä usean rintaman sota, mutta kuka oikeastaan on vihollinen?

Armeija isänmaan toivoja käy selviytymiskamppailua keskellä kovien arvojen ristitulta. Vallitsee hegemonia: rajat häilyvät ja poterot ne vain syvenevät. Mutta mitä tekee aseistakieltäytyjä Arndt Pekurinen?

“Ketä yksi kikkelikuva muka haittaa?”

Esitys on eeppinen taistelu vapaudesta, solidaarisuudesta ja tasa-arvosta. Luvassa on hervoton spektaakkeli, jossa verta, hikeä, kyyneleitä tai sosiaalisesti opittua mussun mussua ei säästellä.

”Mitä muuta te perkeleen pölkkypäät menitte tekemään?”


Ylioppilasteatterin studionäyttämö räjähtää aprillipäivänä sunnuntaina 1.4., kun ensi-iltansa saa Hegemonia, 23-henkisen työryhmän valmistama eepos. Kyseessä on ohjaaja Mikko Laineen esikoisohjaus.

KYMPILLÄ TEATTERIIN!
Koe Hegemonia alennetuin lipunhinnoin:
10 € Normaali
8 € Opiskelijat/työttömät/eläkeläiset
6 € Teatteriala

Osta liput tästä!

Esteetön sisäänkäynti on Kaivopihan puolella osoitteesta Mannerheimintie 3B (rappukäytävä Unicafen ja Vanhan terassin välissä). Ota hissi 4. kerrokseen ja soita numeroon 045 672 9718, niin tulemme avaamaan oven.

Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja jos mukanasi tulee avustaja. Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi.

OHJAUS: Mikko Laine
KÄSIKIRJOITUS JA DRAMATURGIA: Kaisa Lundán
APULAISOHJAUS: Veikko Aalste
MUSIIKKI: Ilmo Korhonen ja Timo Metsäpeura
VALOSUUNNITTELIJA: Rasmus Strandell
PUKUSUUNNITTELIJA: Vita Edvards
REKVISIITTA: Li Krook
KOREOGRAFIA: Milla Tissari ja Vilma Tuomi
TUOTTAJA: Wilhelmina Sederholm

LAVALLA: Sami Harjula, Maija Hartikainen, Tiia Havu, Henriikka Heiskanen, Mona Huczkowski, Eeva Kaihola, Mikael Karkkonen, Frida Krohn, Eero Leichner, Tuukka Leijavuori, Henna Mäki-Filppula, Senja Rajalin, Milla Tissari ja Vilma Tuomi

ESITYKSET: 
Su 1.4. klo 19 ENSI-ILTA
Ti 3.4.
Ke 4.4.
To 5.4.
Su 8.4. klo 15
Ti 10.4.
Ke 11.4.
Pe 13.4.
La 14.4. klo 15

Ylioppilasteatterin Studio