KIELLETTY HEDELMÄ -PANEELIKESKUSTELU

Vulva pois marginaalista – Miksi vulva hävettää ja hihityttää?

livestream la 12.2. klo 18.30

Joulukuussa Ylioppilasteatterin Studiossa ensi-iltansa saanut Kielletty Hedelmä -pilluspektaakkeli palaa jälleen ohjelmistoon! Lauantaina 12.2.2022 esityksen lisäksi yleisölle on tarjolla paneelikeskustelu, jossa puhutaan vulvasta ja häpeästä. 

Mukana keskustelemassa ovat toimittaja Ina Mikkola, koomikko Eve Kulmala, Ylioppilasteatterin toinen taiteellinen vastaava ja esityksen ohjaaja Jenni Korpela sekä seksuaalineuvoja Katja Välikangas.

Paneelia vetää Ylioppilasteatterin jäsen Mona Huczkowski ja moderoi jäsen Maaria Sainio.

Paneelikeskustelu järjestetään lauantaina 12.2.2022 klo 18:30-19:30 videostriiminä Ylioppilasteatterin Facebook-kanavalla.

Pääset striimiin tästä linkistä.

Keskustelun tallenne on katsottavissa myös tapahtuman jälkeen Ylioppilasteatterin kanavissa.

 

Ilmoittautuminen liveyleisöön

Kokoontumisrajoitusten löyhennyttyä voimme ottaa lauantaiseen paneelikeskusteluun myös liveyleisöä! Koska studiossa on vain rajoitetusti istumapaikkoja, pyydämme sinua kuitenkin ilmoittautumaan studioyleisöön etukäteen. Paneelikeskustelu on täysin pääsymaksuton eikä osallistuminen siis vaadi lippua Kielletyn hedelmän näytökseen. Avaamme ovet vain paneelikeskustelua seuraamaan saapuville katsojille kello 18.15.

 

Turvallisempi tila

Noudatamme Ylioppilasteatterilla kaikissa tapahtumissamme turvallisemman tilan periaatteita.
Tutustuthan periaatteisiin tästä linkistä (avautuu uuteen ikkunaan). 

 

 

Saapuminen

Teatterin pääsisäänkäynti on rautainen portti Kolmen sepän aukiolla. Portin edustalla on esityspäivinä opastekyltti. Teatteri sijaitsee portaikon ylimmässä kerroksessa. Ylioppilasteatterilla ei ole parkkipaikkaa. Suosittelemme katsojia saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä.

 

Saavutettavuus

Ylioppilasteatterin tila on valitettavasti esteellinen. Tilassa ei ole myöskään esteetöntä vessaa. Kahdesta sisäänkäynnistämme Kaivopihan puoleinen on kuitenkin saavutettavissa avustajan kanssa.

Ylioppilasteatterilla ei ole käytössä induktiosilmukkaa eikä paneelikeskustelua ole tekstitetty.

Esteellinen pääsisäänkäynti Kolmen sepän aukiolta: Opasteena kyltti rautaportin edustalla. Teatterille on kolmen kerroksen verran porrasnousua. Jokaisen nousun kohdalla on käsijohde vaihtelevin puolin. Matkalla ylös on kaksi väliovea, joissa on kynnykset.

Esteettömämpi sisäänkäynti Kaivopihalta: Sisäänkäynnille oven ulkopuolelle tuodaan ennen esitystä esitysjuliste telineessä. Ulko-ovelle johtavat ulkoportaat, sekä n. 20 metrin päässä luiska. Rappukäytävässä on hissi, joka johtaa teatterille (4 krs.). Teatterin sisäoven kynnys on korkea.

Ilmoitathan lippuvarausta tehdessäsi, mikäli tarvitset pyörätuolipaikan ja jos mukanasi tulee avustaja. Avustaja pääsee näytökseen ilmaiseksi. Avustaja- ja opaskoirat ovat tottakai tervetulleita Ylioppilasteatterille. Mahdollisesta saapumisaikataulusta ja järjestelyistä voi olla hyvä sopia etukäteen lippuvarauksen yhteydessä, sillä avustajan kanssa saavutettavissa oleva Kaivopihan puoleinen sisäänkäynti ei ole yleisessä käytössä ja sisäovi saattaa olla lukossa.

Ylioppilasteatterilla ei ole omia autopaikkoja. Lähin esteetön pysäköintipaikka on Q-park Stockmannin pysäköintilaitos. Esteettömiä parkkiruutuja on 12 kpl, 1 kpl jokaisessa kerroksessa jokaisen hissin (4kpl) luona. Stockmannin pääovilta on Ylioppilasteatterin Kaivopihan puoleiselle sisäänkäynnille n. 50 m:n matka.

(Q-park Stockmann tarjoaa liikuntarajoitteisille 3 tuntia maksutonta pysäköintiaikaa. Etuun oikeuttavan kertaluonteisen pysäköintilipun saa vammaisen pysäköintiluvan näyttämällä Stockmannin tavaratalon neuvonnasta (1. kerros), kanta-asiakaspalvelusta tai palvelupisteestä (8. kerros) sekä Stockmann Q-Parkin P1-tason palvelupisteestä.)

Pyrimme päivittämään saavutettavuuteen liittyviä tietojamme kuluvan syksyn aikana. Saavutettavuuteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä tuottajaamme sähköpostilla:
tuottaja@ylioppilasteatteri.fi.

 

Terveysturvallisuus

Seuraamme jatkuvasti epidemiatilanteen kehittymistä pääkaupunkiseudulla ja päivitämme koronaohjeistustamme tarpeen vaatiessa. Pidämme teatterilla erityistä huolta hygieniasta ja riittävästä ilmanvaihdosta. Teatterilla on tarjolla käsidesiä ja ilmaisia kasvomaskeja.

Tilaisuudessa on voimassa vahva maskisuositus.