TYÖSTÄKIELTÄYTYMISTOIMISTO 14.-18.4.

Työstäkieltäytyjäliitto on vallannut Ylioppilasteatterin 14.4.2020. Se on passittanut rahoittajien kiusaamat ylityöllistetyt taiteelliset vastaavat lepäämään ja perustanut Ylioppilasteatterin sosiaalisen median kanaviin Työstäkieltäytymistoimiston. Työstäkieltäytymistoimisto on paikka pohtia, onko työ todella niin tärkeää, kuin olemme tottuneet luulemaan. Ja jos on, niin mikä työ.

Koronaepidemia on osoittanut, kuinka monia töitä ei todellisuudessa tarvita lainkaan. Sen sijaan elämää ylläpitävistä töistä maksetaan surkeaa palkkaa. Jos haluamme poistua Uudeltamaalta, tarvitsemme todistuksen, joka osoittaa työmme olevan välttämätöntä. Työstäkieltäytymistoimistoa kiinnostaa sen sijaan todisteet siitä, ettei työsi vahingoita sinua ja läheisiäsi, että se on nautinnollista sinulle ja edistää hyvää elämää, että sitä ei tehdä paskoilla ehdoilla, niin että rahat valuvat harvojen taskuihin, ettei se sorra, riistä ja aiheuta ympäristötuhoa. On aika lopettaa sen pyörän polkeminen, joka polttaa meidät loppuun. Koronaepidemia on pakottanut meidät kotisohville. Työstäkieltäytymistoimisto kehottaa: pysy siellä.

Lopetetaan turhan työn teko, joka pitää pystyssä kapitalismia, patriarkaattia sekä kiihdyttää ilmastotuhoa!

Perustulo nyt!

Vaikeassa työstäluopumisen prosessissa sinua auttaa Työstäkieltäytymistoimisto. Tervetuloa pohtimaan työstäkieltäytymistä yhdessä laiskiaisen ja muiden leppoisten virkailijoiden kanssa! Työstäkieltäytymistoimisto lorvailee ja puuhailee mukavia Ylioppilasteatterissa ja sen sosiaalisen median kanavissa ainakin tiistaista 14.4.2020 lauantaihin 18.4.2020. Päivien ohjelma julkaistaan joka aamu Ylioppilasteatterin sosiaalisten medioiden kanavilla sekä Työstäkieltäytymistoimiston nettisivuilla. 

https://tyostakieltaytymis.wixsite.com/etusivu

Ylioppilasteatterin sosiaaliset mediat
14.-18.4.